*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dissabte, 1 de gener de 2011

Bescuit gelat de torró

Aquesta recepta la van fer a l'apartat de Cuina de casa del programa Cuines de TV3, el podeu veure aquí. A casa no ens agraden els postres massa dolços i per això la meva germana li va posar menys sucre. Un cop fet i provat varem veure que no li calia la cobertura de xocolata, sense ella també està deliciós. Per aquestes quantitats en surt una barra ben grossa, potser millor fer-ne la meitat. És ideal per acabar amb les restes de torró d'aquest dies.

Ingredients:
- 1 litre de nata líquida
- 1/2 barra de torró de xixona
- 1 barra de torró d'alacant
- 6 rovells d'ou
- 150 gr. de sucre
- 200 gr. de cobertura de xocolata negra
- 30 gr. de mantega

Esmicolar els torrons i reservar-los.
Batre els rovells amb el sucre fins a aconseguir una crema blanquinosa. Reservar.
Montar la nata. Barrejar-la amb els rovells d'ou a poc a poc.
Afegir els torrons esmicolats. Remenar i enmotllar.

Deixar 24 hores al congelador.

Posar la cobertura de xocolata i la mantega en un bol i desfer al microones, o amb un pot al bany maria. Millor fer-ho de minut en minuts i remenar entre un i l'altre fins que veieu que està ben desfesta, així evitareu que es cremi.

Desenmotllat i cobrir el bescuit amb la xocolata.

14 comentaris:

xisco ha dit...

ooooooh en viuria de bescuits!!! però sense xocolata... Fa una pinta boníssima.
noltros al restaurant desfeiem el torró amb els vermells d'ou i el sucre, i així mos quedava bastant homogeni. També el de figues seques és ben bo.

La cuina vermella ha dit...

Has començat l'any de manera deliciosa Sara, us ha quedat un bescuit suculent i amb un tall preciós. Bon any nou estimada!

Cristina ha dit...

Sara Maria, que passeu un feliç 2011!! Aquest bescuit té molt bona pinta!!

Bon Tiberi ha dit...

Ohh!! Quina recepta més bona per acabar amb les restes que ens han quedat de torró. Gràcies!! He de reconèixer que fa poc que he descobert el teu bloc i ja hi estic enganxada. Bon Any! Un petó, Paula (bontiberi.blogspot.com)

elsfogonsdelabordeta ha dit...

Aquesta me l'apunto per aprofitar el torró que segur que ens sobrarà, té una pinta genial!
Feliç 2011!!
Petonets,
Sandra

Francesc ha dit...

Unes postres delicioses i una bona manera d'aprofitar els torrons que ens puguen quedar de Nadal. Salutacions

Ague ha dit...

Sara primer de tot Bon Any i els millors deditjos per aquest any,
just acap de arribar el teu blo i en quedo entre aquet bescuit de gelat i entre els teus seguidors,si ho vols quedàs convidada a pasarte per la meua cuina i jo en quedo una bona estona mirant i deleitant les teues receptes,
un petò ben grossss.

Miquel ha dit...

Esto año no me van sobrar tabletas de turron me van a faltar con recetas como este de hoy
Te deseo un feliz año nuevo y que sigamos en esta maravillosa blogesfera
Miquel

Sara Maria ha dit...

Primer un Bon any a tots, Feliz año nuevo a todos. Segon, afegeixo els enllaços als blocs que no tinc!

La Quinta de Luculus ha dit...

Que tots els vostres desitjos i anhels trobin lloc a la vostra vida aquest any que acabem d'encetar.
Bon any nou!
Besades

Glòria ha dit...

Una bona proposta per al final de les festes, quan queda una barra de torrons despistada. A més, també podrem fer servir el d'Alacant, que sempre queda!

Bon 2011!. Fins aviat!

Massitet ha dit...

Sara Mariaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Feliç any nouuuuuuuuuuuuuu!!!
Escolta, just aquests dies estava pensant en buscar una recepta per mirar d'aprofitar l'excés de torrons que quedarà en passar Reis, i em trobo amb aquesta! La faré servir!

Espero que hagis tingut una molt bona entrada d'any i els millors desitjos per a 2011, preciosa!

Gemma ha dit...

Una manera ben dolça de començar el 2011... que tinguis un feliç any nou!

Sara Maria ha dit...

Bon any a tots!
Massitet, nosaltres aquest diumenge la repetim la recepta... Ens va agradar molt (sense la xocolata).

Segueixen aquest bloc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...