Ingredients:
- 250 gr. de farina de força
- 1 cullerada petita d’herbes seques
- 120 gr. de mantega pomada
- 180 ml de nata
- sal
Les herbes que vaig fer servir jo van ser herbes de provença, però es poden fer servir farigola, romaní, orenga, alfàbrega o una barreja de les que ens agradin més.
Posar en un bol la mantega tallada a trossets, barrejar-la amb la farina a poc a poc, amb les mans, sense treballar-la en excés. Afegir la nata, la farigola i la sal.
Fer-ne una bola, la emboliquem amb paper film i la reservem a la nevera com a mínim una mitja hora.
Treure la massa i estirar-la. Amb ajut d’un tallador anar tallant les galetes i posar-les sobre un paper de forn o silicona en una safata.
Punxar-les amb ajut d’una forquilla i enfornar-les a 180ºC durant uns 15 minuts.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
10 comentaris:
sara maria, has començat l'any molt pastissera i amb bones receptes, ho celebro, i que segueixi així!
Mmmmm, aquestes estrelles es veuen celestials! N'agafo un parell perquè il·luminin el meu camí durant aqust any 2011;-)
Una forta abraçada i molt bon any també per tu.
Quines galetes més bones!!! Me les apunte per a dur-ne un dia a l'institut. Fan molt bona cara i les veig molt senzilletes. Salutacions
Jo no sóc molt de galetes, però aquestes amb les herbetes m'han picat la curiositat i despertat el cuquet :)
I amb matafaluga i quan les treus pintadetes d'anís....
Amb qualsevol herbeta boníssimes!
PTNTS
Dolça
Mmmm que bones segurament quan hageja cremat els excesos d'estes festes les fare :D
Unes galetes d’allò mes additives, i una forma d’acabar amb els torrons, deliciosas
Bon Any 2011
Petons
Què originals les galetes d'herbes, les haurem de provar que sembla que han de ser boníssimes!
Petons,
Sandra
Hola he entrat al teu bloc i aquestes galetes em semblen d'alló més bo, però resulten dolces o salades?.
Pilar, salades, no porten pas sucre!
Publica un comentari a l'entrada