Ingredients:
- una col
- una ceba grossa
- dues patates
- mantega
- oli d'oliva verge
- sal i pebre
- quatre formatgets
- un litre de brou vegetal o de pollastre
- 1/2 d'aigua
En una olla posem una nou de mantega, un rajolí d'oli i la ceba tallada a trossos. Li donem unes voltes i hi afegim la col tallada també a trossos, les patates a daus, el brou i l'aigua. Jo vaig fer servir brou de pollastre Aneto que m'agrada molt.
Ho deixem bullir. Quan la col i la patata estiguin cuites ho enretirem del foc i ho triturem amb la batedora elèctrica o vas americà (aquest últim ho deixa finíssim), tot afegint-hi els quatre formatgets.
Salpebrem al gust i llestos!
La varem servir amb ceba cruixent a sobre.
El sofregir una mica la ceba abans li va donar un gust diferent i molt bo.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
5 comentaris:
Un plat calent que amb aquet temps entra molt bé
Petons
Mmmmm! Un plat vegetarià d'allò més saludable i apetitós... M'anoto la recepta!
Salutacions!
La Taula d'en Bernat
Guapaaaaaaa!!!
Tinc tota mena d ecremas, peor de col no.
M'encanat.
Petonssssssssssss
Hola guapa tu,...
amb aquest dies de fred .,,un plat com aquest de 10...
mil petonets Susanna
A mi la col m'agrada molt i aquesta crema t'ha quedat molt i molt abellidora. Salutacions
Publica un comentari a l'entrada