M'agraden molt les ales de pollastre, si hagués d’escollir una part del pollastre sens dubte serien les ales (amb punta inclosa!). Aquestes les vaig fer l’altre dia en un dit i fet, tenia pressa i les vaig fer al microones. Com que hi vaig posar mostassa no els hi vaig posar gens de sal, la veritat no la necessitàven.
Ingredients:
- sis ales de pollastre
- tres cullerades soperes de crème fraîche
- dues cullerades de postres de mostassa de Dijon
En un bol que pugui anar al microones barregem la crème i la mostassa.
Netegem les ales, tot cremant-les a la flama. Les tallem per parts i les posem en el bol. Barregem per tal que totes les ales quedin mullades amb la crema.
Tapem amb paper film i ho posem al microones deu minuts.
Ho treiem i ho tornem a barrejar.
Ho posem un altre cop al microones cinc minuts. A menjar!
Si es volen torrar una mica es poden posar al grill del microones o del forn una estona.
Si no teniu crème fraïche ho podeu fer amb iogurt grec.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
7 comentaris:
Mmmm... les ales! També és la meva part preferida del pollastre, així ben rossetes! I amb la mostassa, la fas sana i sense sal! Petons
tienen que estar buenas tambien con esta salsa que le da un sabor diferente y bueno al pollo
Les ales estan bones de totes les maneres.
Petons
Si no és amb ales ho faré amb cuixete. La mostassa amb el pollastre m'encanta!
PTNTS
Dolça
A mi també m'agraden molt les aletes i les cuixetes de pollastre. Aquesta recepta l'he de fer, segur!!! Quina bona pinta i què fàcils de fer!!!! Me l'apunte!! Besades
Hola Sara Maria, guapa tu
En primer lloc et desitjo un BON ANY
ets de les meves a mi també es lapart que més m´agrada
em permís anoto la teva proposta tant bona
mil petonets Susanna
Ja veig que la part de les ales té èxit, :). Bon any Susanna!
Publica un comentari a l'entrada