A casa hem viscut amb les receptes de la Montserrat Seguí des que la meva mare anava a cursos de cuina amb ella al Institut de la Dona (com es deia abans). Després va editar el seu llibre Cuinar és senzill que ha servit per que a moltes llars s'aprengués a cuinar, i penso que és present a moltes cases. A casa li varem afegir unes pastanagues.
Ingredients:
- 1 kg de patates petites
- 400 gr. de vedella
- 1 ceba
- 3 grans d'all
- 1/4 litre de brou
- 1 dl de vi blanc
- 1 cullerada de tomàquet
concentrat
- 1 ram d'herbes (llorer, farigola i
julivert)
- unes pastanagues
- unes pastanagues
En una cassola alta posar l'oli i la
carn a daurar, tallada a trossos grossos. Afegir la ceba picada i
deixar coure.
Afegir el vi, i deixar-lo reduir.
Afegir el tomàquet concentrat, els alls picats, el brou i el ram
d'herbes. I les patates i pastanagues pelades. Salpebrar i deixar coure a foc lent,
tapat, fins que les patates siguin cuites.
6 comentaris:
Cuina tradicional, de les més bones del món! No coneixia la Montserrat Seguí ni que, evidentment, tingués llibre. M'ha agradat molt això d'afegir el vi a l'estofat. Petons, Sara.
Nosaltres sóm fans de El Cuinar és senzill i en fem moltes de les seves receptes, sempre hi fem algun canvi... jo per exemple als estofats hi poso vi ranci.
PTNTS
Dolça
Si Dolça, jo també, però l'últim dia no en teniem i no li vaig posar... També hi queda molt bé unes gotes de ratafia...
Un guisat de tota la vida i que estarà bo tota la vida
Petons
Oh!!!!!!!!! què bo. M'encanten les receptes de la Montserrat Segui.
Amic es veu super apetitós aquest plat felicitats seva mama ha d'estar orgullós de vostè. Salutacions.
Publica un comentari a l'entrada