*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimarts, 29 de maig del 2012

Guisat de vedella a la manera de la Montserrat Seguí

A casa hem viscut amb les receptes de la Montserrat Seguí des que la meva mare anava a cursos de cuina amb ella al Institut de la Dona (com es deia abans). Després va editar el seu llibre Cuinar és senzill que ha servit per que a moltes llars s'aprengués a cuinar, i penso que és present a moltes cases. A casa li varem afegir unes pastanagues.

Ingredients:
- 1 kg de patates petites
- 400 gr. de vedella
- 1 ceba
- 3 grans d'all
- 1/4 litre de brou
- 1 dl de vi blanc
- 1 cullerada de tomàquet concentrat
- 1 ram d'herbes (llorer, farigola i julivert)
- unes pastanagues

En una cassola alta posar l'oli i la carn a daurar, tallada a trossos grossos. Afegir la ceba picada i deixar coure.

Afegir el vi, i deixar-lo reduir. Afegir el tomàquet concentrat, els alls picats, el brou i el ram d'herbes. I les patates i pastanagues pelades. Salpebrar i deixar coure a foc lent, tapat, fins que les patates siguin cuites.

En servir retirar el ram d'herbes.

6 comentaris:

Tapa't de tapes ha dit...

Cuina tradicional, de les més bones del món! No coneixia la Montserrat Seguí ni que, evidentment, tingués llibre. M'ha agradat molt això d'afegir el vi a l'estofat. Petons, Sara.

No tot són postres ha dit...

Nosaltres sóm fans de El Cuinar és senzill i en fem moltes de les seves receptes, sempre hi fem algun canvi... jo per exemple als estofats hi poso vi ranci.

PTNTS
Dolça

Sara Maria ha dit...

Si Dolça, jo també, però l'últim dia no en teniem i no li vaig posar... També hi queda molt bé unes gotes de ratafia...

Fem un mos ha dit...

Un guisat de tota la vida i que estarà bo tota la vida
Petons

A peu coix. N. Sagués ha dit...

Oh!!!!!!!!! què bo. M'encanten les receptes de la Montserrat Segui.

BayMania ha dit...

Amic es veu super apetitós aquest plat felicitats seva mama ha d'estar orgullós de vostè. Salutacions.

Segueixen aquest bloc