*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dijous, 14 de juny del 2012

Peperonata

En Pep Nogué va fer aquesta peperonata a l'Espai Consum de Bonpreu acompanyant una mitjana de vedella, però pot acompanyar tot tipus de carn, fins i tot algun peix.
Les mitjanes les va obrir per la meitat i les va omplir amb una barreja d'anxoves en oli, tàperes, alls, romaní i sàlvia abans de marcar-les a la planxa i acabar-les al forn.

Ingredients:
- 2 cebes tallades en juliana
- 2 pebrots vermells a tires
- 2 pebrots verds a tires
- 4 tomàquets a daus
- 1 dl de vi blanc
- sal i pebre
- oli d'oliva verge

Ofegar la ceba en una paella. Afegir-hi el tomàquet (que pot ser pelat i sense llavors) i els pebrots. Deixar-ho coure uns minuts i salpebrar. Hem de deixar que perdi l'aigua.

Incorporar-hi el vi blanc i deixar reduir.

Segueixen aquest bloc