*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

diumenge, 26 de febrer del 2017

Pastís de mascarpone i spéculoos

Ingredients:
  • 250 gr de mantega pomada
  • 250 gr de sucre
  • 4 ous grans
  • 360 gr de farina de blat
  • 1 sobre de llevat Royal
  • 1 polsim de sal
  • 1 cullerada de postres d'speculoos
  • 125 gr de mascarpone


Malgrat que originalment hi vaig posar 250 gr de sucre, el proper cop n'hi posaré sols 200 gr, a casa no ens agrada el dolç. A qui li agradi ja està bé la quantitat que poso en la recepta, és dolç però no es passa.

Forn a 180ºC.

Batre la mantega amb el sucre fins que blanquegi. Batre els ous lleugerament i anar-los afegint a la mantega poc a poc sense deixar de batre.
Afegir l'speculoos i el mascarpone.

Barrejar la farina, el llevat i la sal. Afegir a la barreja anterior de mica en mica, no afegint-hi més abans no s'hagi integrat completament l'anterior.

Engrassar i enfarinar un motlle, o bé fer servir un spray especial per a motlles (van molt bé).

Posar la massa a dins el motlle, repartint-la bé. Enfornar durant uns 45' – 50'.

Un cop el traiem del forn, el deixem reposar 10 minuts abans de desemmotllar-lo i deixar-lo refredar sobre una reixeta.

1 comentari:

Seo Systemas ha dit...

Que sabrosa receta, sería delicioso prepararlo el fin de semana. Aunque no soy muy buena cocinando, me gusta mucho los postres y los ducles.... Gracias por la receta.


También te envió esta receta de mi país Perú: Recetas de cocina peruana

Segueixen aquest bloc