*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 12 de febrer del 2007

Pollastre al curry amb poma

No existeix un sols tipus de curry, cada regió o, fins i tot alguns pobles, tenen la seva barreja d’espècies. Segons les espècies que porta, té un color o un altre. Acostumen a dur: alfàbrega, safrà, canyella, ceba seca, comí, mostassa, nou moscada, pebre de "cayena", gingebre, pebroter (ají, en castellà), comí de prat (alcaravea), bot (cardamomo), "celerí", coriandre (cilantro), cúrcuma, fenigrec (fenogreco), pebre, tamarinde (tamarindo).

Ingredients:
- Dos pits de pollastre
- Una poma
- Una ceba
- Curry
- Pebre
- Sal
- Crema de llet (100 ml) o llet de coco


Es talla a juliana la ceba, i es posa en una paella amb oli. Quan estigui daurada s’hi afegeixen els pits tallats a daus. Si posa el pebre, la sal i el curry. Quan el pollastre es cuit s’hi afegeix la poma també a daus. Se li dona unes voltes i s’hi tira la crema de llet. Es donen unes voltes més i es serveix.
S'hi pot posar pebre picant si es vol més o menys picant, segon sigui menys o més picant el curry que s'hagi utilitzat.

Es pot acompanyar d’una mica d’arròs bullit.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sara Maria, l'experiència va tenir tant èxit que repetirem, perquè en dues paraules, IM-PREZIONANTE
Una abraçada
Eli

Sara Maria ha dit...

Uff si, queda impressionant, jo me'l faig sovint per a mi sola i tot.

Segueixen aquest bloc