*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 16 de juliol del 2007

Llom a la sal

Ingredients:
- 1 tall de llom de porc (1/2 kg aprox.)
- 1 kg de sal gruixuda
- pebre negre i altres espècies al gust
- oli d'oliva verge extra


Posar pebre i les espècies a la canya de llom, ben escampat per tot el tros.
Posar sal gruixuda a la base de la safata (1 cm aproximadament). Posar el llom a sobre i enterreu-lo amb la sal; procureu que quedi ben compacte. Deixar-ho reposar unes hores a la nevera.

Posar la plata al forn durant 25-30 minuts a temperatura molt alta (230º-240º). Sabreu que ja és a punt perquè la sal es comença a esquerdar.

Quan s'hagi refredat, treieu l'excés de sal del llom amb un paper de cuina, i talleu-lo ben primet.
Es serveix amb un rajolí d’oli d’oliva, llimona o amb qualsevol altre salsa al gust.

Segueixen aquest bloc