Ingredients:
- 4 colomins
- 50 gr. de mel
- 10 gr. de safrà
- 1 dl de fons d’au
- 1 manat de julivert
- 100 gr. de mantega
- sal i julivert
Netegeu els colomins. Feu un caramel amb la mel i afegiu-hi el safrà. Incorporeu el fons d’au i deixeu reduir a la meitat.
Unteu amb mantega i salpebreu.
Coeu el colomí al forn, 8 minuts cada costat a 220º, deixeu reposar durant 3 minuts.
Netegeu el julivert i fregiu les fulles a 160º. Talleu el colomí a quarts.
Poseu el bouquet de julivert fregit al mig del plat i salsegeu els colomins.
- 4 colomins
- 50 gr. de mel
- 10 gr. de safrà
- 1 dl de fons d’au
- 1 manat de julivert
- 100 gr. de mantega
- sal i julivert
Netegeu els colomins. Feu un caramel amb la mel i afegiu-hi el safrà. Incorporeu el fons d’au i deixeu reduir a la meitat.
Unteu amb mantega i salpebreu.
Coeu el colomí al forn, 8 minuts cada costat a 220º, deixeu reposar durant 3 minuts.
Netegeu el julivert i fregiu les fulles a 160º. Talleu el colomí a quarts.
Poseu el bouquet de julivert fregit al mig del plat i salsegeu els colomins.
3 comentaris:
Com sol passar al joc de l'oca, he vingut a parar aquí des de la "casella" d'en Ferran i vist el trobat em sembla que em faré adicta.
Benviguda, jo també visito el teu blog des de la casella del Ferran... Quin grup estem fets!! Si tens alguna recepta interessant no dubtis a enviar-la i la penjo.
Hola, Sara
M'ho miraré això de la recepta. Alguna en caurà...
Publica un comentari a l'entrada