*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

divendres, 7 de desembre del 2007

Colomí al caramel de safrà

Ingredients:
- 4 colomins
- 50 gr. de mel
- 10 gr. de safrà
- 1 dl de fons d’au
- 1 manat de julivert
- 100 gr. de mantega
- sal i julivert

Netegeu els colomins. Feu un caramel amb la mel i afegiu-hi el safrà. Incorporeu el fons d’au i deixeu reduir a la meitat.
Unteu amb mantega i salpebreu.
Coeu el colomí al forn, 8 minuts cada costat a 220º, deixeu reposar durant 3 minuts.
Netegeu el julivert i fregiu les fulles a 160º. Talleu el colomí a quarts.
Poseu el bouquet de julivert fregit al mig del plat i salsegeu els colomins.

3 comentaris:

arsvirtualis ha dit...

Com sol passar al joc de l'oca, he vingut a parar aquí des de la "casella" d'en Ferran i vist el trobat em sembla que em faré adicta.

Sara Maria ha dit...

Benviguda, jo també visito el teu blog des de la casella del Ferran... Quin grup estem fets!! Si tens alguna recepta interessant no dubtis a enviar-la i la penjo.

arsvirtualis ha dit...

Hola, Sara

M'ho miraré això de la recepta. Alguna en caurà...

Segueixen aquest bloc