Ingredients:
- 400 gr. d’espàrrecs verds
- 100 gr. de mango a daus petits
- 120 gr. de formatge de cabra a rodanxes fines
- vinagre de Mòdena
- sal i pebre
- oli d’oliva verge
Pelar els espàrrecs amb el pelador i posar-los a coure sobre una planxa. A mitja cocció donar-los-hi la volta i salpebrar-los.
Posar-los en una safata.
Afegir un raig de vinagre a la planxa per tal de recuperar el suc de la cocció dels espàrrecs. Posar-ho en un bol i afegir-hi sal i pebre, i sense deixar de remenar, oli.
Passar per la planxa neta, el mango i, lleugerament, el formatge.
Posar el mango al voltant dels espàrrecs i el formatge mig fos a sobre, amanir-ho amb la vinagreta.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
3 comentaris:
Oh l'afegit del mango em sorpren pero segur que el resultat sera de cine.
Carai! quina bona pinta té aquesta recepta. A més és molt sana. Penso provar-la!
Quina combinació més diferents de sabors: Visca el maridatge! Petons guapa!
Publica un comentari a l'entrada