
Ingredients:
- 200 gr. de foie fresc
- 8 iogurts grecs
- sal i pebre
Netejar el foie i passar-lo, per marcar-lo, per una paella calenta. Uns dos minuts.
Passar el foie per la Thermomix durant 10 minuts a 70ºC, triturar-lo.
Els que no tenim aquest aparell, podem triturar-lo en un túrmix i escalfar-lo en un pot tot remenant.
Salpebrar i deixar refredar.
Afegir-hi els iogurts tot confeccionant una crema que deixarem refredar a la nevera abans de servir.
5 comentaris:
De dues delicatessen una delicia ummm que bona.
Aquest es el millor llibre de foie que he tingut a les mans, una meravella. La recepta no l’he provada ja explicaràs….
El que jo havia provat era amb caldo d'au i el foie. Tot triturat i corregit de sal i pebre. Aquest encara no l'he provat... Si el fas tu abans, ja ens dirà que tal.
Hola, hola!
El llibre aquest és genial: l'he tingut a les mans unes quantes vegades, però mai m'he decidit a comprar-lo. Pica una mica a la butxaca.
I gràcies per aquest dos-en-un de receptes de foie! La veritat és que a mi em sentaria malament de tant que en podria arribar a menjar...
Salut!
Massitet
A mi m'agrada molt el "foie", però només en puc menjar als restaurants. Supose que deu tindre un sabor suau i delicat superb. Em podries dir el "Recetario del foie gras", d'André Bonnaure, de quina editorial és? La veritat és que no sé si m'atreviria a preparar-lo jo mateix, però és que es tracta d'una menja tan bona! Veritat? Salutacions. A cada dia m'agrada més el teu bloc.
Publica un comentari a l'entrada