Ingredients:
- 1 albergínia
- 2 cullerades d’oli d’oliva verge
- 1 tomàquet pera
- 1 porro
- 100 ml de brou de verdures
- 1 cullerada petita de curry
- 1 polsim bitxo picant mòlt o canyella
- sal i pebre
Partir l’albergínia per la meitat, tot fent-li talls quadriculats a la superfície.
Se li tira un par de cullerades d’oli i es cou al forn a 200ºC durant uns 20 minuts.
Mentre es pela el tomàquet i se li treu les llavors, es talla a daus petits.
El porro es talla a rodanxes fines.
Un cop estan cuites les albergínies, es buiden una mica tot reservant la carn que en traiem, la qual picarem a daus petits.
Es torra una mica el curry a la paella i se li afegeix el brou. Quan està calent se li afegeixen les verdures.
Se li afegeix la carn de l’albergínia. Es salpebra i se li posa el bitxo.
S’ha de controlar que no quedi molt sec, si cal se li afegeix aigua.
Quan esta llest se li tira per sobre un rajolí d’oli d’oliva.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
7 comentaris:
No dubto que sigui bo pero a mi l'alberginia aixi com que no.
Deu estar bon�ssim amb eixe toc de curri. Per cert, creus que es podria utilitzar com a acompanyament, per exemple, d'una carn torrada i constituir un plat �nic? Salutacions.
Jo crec que si, que molt bé, jo l'he provat acompanyat pollastre a la planxa i quedava d'allò més bé.
Hola Sara,
segon intent de felicitació pels blogs.
Aviat t'enviaré el de la fideuà de dissabte.
Pepon
Mmmm. Exquisida recepta! com sempre el que fas és estupendo i deliciós.
Petons.
Hola Sara Maria!
Crec que un dia provaré de fer-ho i ho barrejaré amb pasta, per variar una recepta que faig tot sovint.
I molt interessant el curs del Pep Nogué, eh?
Salut!
Massitet
Bona idea Massitet, segur que queda d'allò més bé.
Publica un comentari a l'entrada