*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 2 de juliol de 2008

Pastissets de mató

Ingredients:
- pasta de full fresca
- 400 gr. de mató
- 75 gr. de sucre
- 2 ous batuts
- 1 cullerada de ratlladura de llimona
- 1 cullerada petita de canyella molta


Estendre la pasta de vull i tallar-la en quatre quadrats iguals. Reservar.

En un bol barrejar el mató, la ratlladura de llimona, la canyella, el sucre i els ous batuts, fins que formi una massa homogènia.

Pintar el voltant dels quadrats amb ou per tal que després enganxi bé. Repartir la barreja entre els quatre quadrats sense escatimar-ne.
Tancar els pastissets per les puntes oposades formant un triangle, tot aixafant amb una forquilla les vores per que quedin ben enganxades.

Posar-los al forn durant uns 20 minuts a 200ºC.
Deixar-los refredar una mica i servir-los tebis.

Es pot variar al recepta posant mel en comptes de sucre, o afegint-hi nous picades.

2 comentaris:

Francesc ha dit...

Aquests pastissets de mató ("brull" en diríem nosaltres a València) són ben semblants als "flaons" que fan a Morella (Els Ports). Segur que són boníssims. Salutacions. ;D

La cuina vermella ha dit...

Ei, Sara Maria!! a casa el mató ens agrada moltíssim, segur que fem la teva recepta. Gràcies, bonica!

Segueixen aquest bloc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...