
- pasta de full fresca
- 400 gr. de mató
- 75 gr. de sucre
- 2 ous batuts
- 1 cullerada de ratlladura de llimona
- 1 cullerada petita de canyella molta
Estendre la pasta de vull i tallar-la en quatre quadrats iguals. Reservar.
En un bol barrejar el mató, la ratlladura de llimona, la canyella, el sucre i els ous batuts, fins que formi una massa homogènia.
Pintar el voltant dels quadrats amb ou per tal que després enganxi bé. Repartir la barreja entre els quatre quadrats sense escatimar-ne.
Tancar els pastissets per les puntes oposades formant un triangle, tot aixafant amb una forquilla les vores per que quedin ben enganxades.
Posar-los al forn durant uns 20 minuts a 200ºC.
Deixar-los refredar una mica i servir-los tebis.
Es pot variar al recepta posant mel en comptes de sucre, o afegint-hi nous picades.
2 comentaris:
Aquests pastissets de mató ("brull" en diríem nosaltres a València) són ben semblants als "flaons" que fan a Morella (Els Ports). Segur que són boníssims. Salutacions. ;D
Ei, Sara Maria!! a casa el mató ens agrada moltíssim, segur que fem la teva recepta. Gràcies, bonica!
Publica un comentari a l'entrada