Ingredients:
- pasta de full fresca
- 400 gr. de mató
- 75 gr. de sucre
- 2 ous batuts
- 1 cullerada de ratlladura de llimona
- 1 cullerada petita de canyella molta
Estendre la pasta de vull i tallar-la en quatre quadrats iguals. Reservar.
En un bol barrejar el mató, la ratlladura de llimona, la canyella, el sucre i els ous batuts, fins que formi una massa homogènia.
Pintar el voltant dels quadrats amb ou per tal que després enganxi bé. Repartir la barreja entre els quatre quadrats sense escatimar-ne.
Tancar els pastissets per les puntes oposades formant un triangle, tot aixafant amb una forquilla les vores per que quedin ben enganxades.
Posar-los al forn durant uns 20 minuts a 200ºC.
Deixar-los refredar una mica i servir-los tebis.
Es pot variar al recepta posant mel en comptes de sucre, o afegint-hi nous picades.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
2 comentaris:
Aquests pastissets de mató ("brull" en diríem nosaltres a València) són ben semblants als "flaons" que fan a Morella (Els Ports). Segur que són boníssims. Salutacions. ;D
Ei, Sara Maria!! a casa el mató ens agrada moltíssim, segur que fem la teva recepta. Gràcies, bonica!
Publica un comentari a l'entrada