*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 28 de juliol de 2008

Nyoquis

Ingredients:
- 1kg. de patates
- 1 pastanaga
- 1 ou
- 250 gr. de farina

Fer bullir les patates i la pastanaga pelades i tallades a trossos en aigua i sal durant uns 10-12 minuts.
Colar-les i passar-les pel passapurés.
Deixar refredar en un bol.
Posar-hi l’ou i amassar la pasta tot afegint, de mica en mica, la farina.
S’ha d’obtenir una massa consistent però que es pugui amassar bé.

Espolsa amb farina una superfície neta, fer, amb la massa, rotllos allargats.
Tallar petites porcions i fer marques, com estries, en cadascú amb una forquilla.
Deixar reposar.

Coure’ls en abundant aigua durant uns cinc minuts. Quan flotin en l’aigua estan al punt.
Colar-los i reservar-los per afegir la salsa que es vulgui.

5 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Però que rebons que són els nyoquis. Gràcies per la recepta, els farem aviat.
petons.

Francesc ha dit...

Aquesta és una recepta que sempre que l'he llegida m'ha fet ganes de fer-la. A veure si m'anime. Salutacions.

Striper ha dit...

UHHH aixo ho fare!!!

Spock ha dit...

Quina bona pinta, ostres! Acabo de descobrir el blog i ja em venen ganes de cuinar.

Gràcies!

Sara Maria ha dit...

Benvingut Spock!

Segueixen aquest bloc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...