*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 12 de novembre de 2008

Aperitiu de formatge i mel

Ens els va fer en Marc en una de les sortides del Grup de la Botifarra.

Ingredients:
- formatge de cabra, millor tipus rulo
- mel
- pa, barra prima


Tallar llesques de pa primes, posar-hi a sobre una rodanxa, no massa gruixuda, de formatge de cabra.A sobre una cullerada petita de mel.Gratinar al forn calent fins que quedi daurat.

9 comentaris:

manel ha dit...

m'imagino el contrast del formatge de cabra amb la mel i em sembla una idea magnífica. aquesta no hi ha excusa per no provar-la.

Striper ha dit...

Formatge amb mel es una combinacio exquisita , t'agafat una ho sento.

angels ha dit...

Sembla molt bona aquesta combinació serà qüestió de provar-los

Francesc ha dit...

Aquesta recepta l'hem feta de vegades a casa amb melmelada de gerds i també resulta molt bona. Sort que mirar el teu bloc no engreixa que si no... És que fas unes receptes tant i tant temptadores... Salutacions

Mercè ha dit...

Quina bona idea combinar el dolc, de la mel amb el formatge de cabra! Me l'apunto!

Anna ha dit...

un montadito molt bo...el gratinat és la gràcia. Molt bo.

Glòria ha dit...

Boníssim!. La mel em recorda la combinació amb sobrassada, que també trobo ben bona.

Fins aviat

CocinArte ha dit...

Ohhh...aquesta la he de tastar...que bona!!

Dolça ha dit...

sara, això ha d'estar boníssim, com a aperitiu! ja me l'he apuntat.
PTNTS
Dolça

Segueixen aquest bloc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...