




Poder explicar receptes de cuina tot fent riure a la gent, i fent-los-hi veure el senzill que és cuinar alguna cosa bonissima, és el dó de la Mireia Carbó.
Les receptes: pastissets de tardos (amb bolets), aftereight de peres i panellets.



No faré una crònica més del curs de cuina, que gràcies a Caprabo, vàrem gaudir un cop més. En podeu veure a,
La cuina de casa
El cafè de nit
El cullerot festuc
Per cert, divendres vaig fer els deures i vaig fer panellets. Ja penjaré la recepta i les fotos, però van quedar boníssims, ni massa dolços ni massa poc (a mi no m’agraden massa dolços), i la pasta, tot i sols ser feta amb ametlla i sucre, va quedar genial.




7 comentaris:
Ostres sort que acabo de sopar.
Sara Maria,
Unes fotos molt xules!. Esperem veure els panellets!.
Fins aviat
sara maria, es veu que la carbó ens va engrescar a tots a fer panellets, perquè l'endemà tots estàvem fent boletes.
les fotos, com sempre, súperxules, me n'he guardat unes quantes per al meu ús partiuclar, amb el teu permís.
Ostres quina gentada a la classe!!! és alucinant el poder de convocatòria que té aquesta dona!
Les teves fotos són espectaculars!
petons.
Tens tota la raó, la Mireia Carbó té un dò.
Les fotos són genials, sobretot la de les boletes sobre el marbre...
Ja tinc ganes de veure els teus panellets ;)
Per meravella les fotografies que vas fer!!!!
Petunets,
Eva.
Quines fotos més fantàstiques, noia!!!!!!!
Publica un comentari a l'entrada