Ens els va fer en Marc en una de les sortides del Grup de la Botifarra.
Ingredients:
- formatge de cabra, millor tipus rulo
- mel
- pa, barra prima
Tallar llesques de pa primes, posar-hi a sobre una rodanxa, no massa gruixuda, de formatge de cabra.A sobre una cullerada petita de mel.Gratinar al forn calent fins que quedi daurat.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
9 comentaris:
m'imagino el contrast del formatge de cabra amb la mel i em sembla una idea magnífica. aquesta no hi ha excusa per no provar-la.
Formatge amb mel es una combinacio exquisita , t'agafat una ho sento.
Sembla molt bona aquesta combinació serà qüestió de provar-los
Aquesta recepta l'hem feta de vegades a casa amb melmelada de gerds i també resulta molt bona. Sort que mirar el teu bloc no engreixa que si no... És que fas unes receptes tant i tant temptadores... Salutacions
Quina bona idea combinar el dolc, de la mel amb el formatge de cabra! Me l'apunto!
un montadito molt bo...el gratinat és la gràcia. Molt bo.
Boníssim!. La mel em recorda la combinació amb sobrassada, que també trobo ben bona.
Fins aviat
Ohhh...aquesta la he de tastar...que bona!!
sara, això ha d'estar boníssim, com a aperitiu! ja me l'he apuntat.
PTNTS
Dolça
Publica un comentari a l'entrada