La recepta la vaig trobar al bloc A taula, jo he fet algun canvi.
Ingredients:
- 150 gr. mantega
- 200 gr. sucre
- 4 ous
- 100 gr. nous pelades
- 200 gr. pastanaga ratllada
- 150 gr. farina
- 20 gr. de llevat en pols
- un cullera de postres de gingebre fresc ratllat
- una cullera de cafè de canyella en pols
Fondre la mantega, afegir el sucre i remenar. Quan blanquegi afegir els rovells d’ou.
Continuar barrejant.
Afegir la canyella en pols i el gingebre ratllat.
Esmicolem les nous, amb la mà, i les afegim, juntament amb la pastanaga, a la barreja anterior.
Afegim la farina i el llevat i tornem a barrejar.
Muntem les clares a punt de nou i les anem afegint a poc a poc, i barrejant bé.
Ho posem en motllo untant amb mantega.
Ho posem al forn, 240ºC, durant una hora aproximadament (segons els forns), abaixem la temperatura a uns 180-200ºC quan hagi passat una mitja hora.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
5 comentaris:
M'encanta els passtisos de pastanaga m'agrada mes la pastanaga de reposteria que d'amanida.
Ummm què bo que està! a més si t'agrada el gingibre (a mi no molt) i amb la canyella (l'he de fer!) deu tenir un gustet encara més bo.
A mi m'agrada molt i fa temps que no el faig. Fa poc he tastat un de pastenaga amb panses i canyella molt bo (però al meu home no li agraden les panses!)
Hola Ro, a mi si m'agrada el gingebre, i l'acostumo a fer servir força, però les panses no.
Només he provat una vegada un pastís fet amb pastanaga i em va sorprendre gratament. Segur que aquest va quedar molt bo.
Núria
Aixo de la pastanaga m'atura una mica, però deu ser molt bona. Amb pastanaga en dolç només he menjat els falsos rovells d'ou amb coco. Salutacions
Publica un comentari a l'entrada