*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 29 d’octubre del 2008

Musclos al whisky

Un cop mes, l’Enric m’ha enviat una recepta d’allò més bona. Jo l’havia fet semblant amb ceba i vi blanc, podeu veure la recepta aquí.

Ingredients:
- 1 kg. de musclos
- 4-5 dents d’all
- 1 got de whisky
- oli d’oliva verge


Netejar els musclos, fins que les closques estiguin lliures d’elements enganxats, descartar els que flotin o estiguin trencats.
En una cassola, on hi puguin cabre tots els musclos sense que estiguin en més de dues files, escalfar un par de cullerades d’oli d’oliva verge. Quan estigui calenta posar-hi els musclos nets i els alls a làmines fines.
Tirar-hi el whisky i tapar, deixant-ho al foc uns 3-4 minuts.
Comprovar que els musclos s’hagin obert i servir immediatament.

7 comentaris:

Striper ha dit...

Amb el quee m'agraden a mi els musclos.

Francesc ha dit...

Aquestes clòtxines (=musclos) han de ser molt bons. El que em fa moooolta peresa és haver de fer netes les clòtxines abans de coure-les. Tanmateix, m'agraden molt i, sempre que les veig bones a la peixateria, en compre. Besades.

Glòria ha dit...

Espero que hagueu gaudit força d'aquests musclos "borratxins".

Fins demà

La cuina vermella ha dit...

Ens passa com a en Francesc, és un rotllo haver de netejar-los, però com sempre l'esforç val la pena!
gràcies per la recepta!

Ah, per cert, demà que passa???!!! veig que els amics del Cafè van quedant amb tothom (ens hem perdut alguna sortida????)

petons bonics!

Sara Maria ha dit...

Cuina vermella, no se, però avui, divendres, tenim un curs amb la Mireia Carbó al Caprabo.

Anònim ha dit...

mmmmmmmm musclos!! bonissimmmmm se'm fa la boca aigua. Els provaré, segur segur!!!


ANNA DE LA VILA

Anònim ha dit...

Hola, y buen apetito con estas suculentas recetas.

Te unvito a visitar mi blog y leer algunas de mis historia si es de tu agrado me puedes apoyar en la categoria ficción del concurso.

Un saludos desde tu misma ciudad.

Antonio

Segueixen aquest bloc