Un cop mes, l’Enric m’ha enviat una recepta d’allò més bona. Jo l’havia fet semblant amb ceba i vi blanc, podeu veure la recepta aquí.
Ingredients:
- 1 kg. de musclos
- 4-5 dents d’all
- 1 got de whisky
- oli d’oliva verge
Netejar els musclos, fins que les closques estiguin lliures d’elements enganxats, descartar els que flotin o estiguin trencats.
En una cassola, on hi puguin cabre tots els musclos sense que estiguin en més de dues files, escalfar un par de cullerades d’oli d’oliva verge. Quan estigui calenta posar-hi els musclos nets i els alls a làmines fines.
Tirar-hi el whisky i tapar, deixant-ho al foc uns 3-4 minuts.
Comprovar que els musclos s’hagin obert i servir immediatament.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
7 comentaris:
Amb el quee m'agraden a mi els musclos.
Aquestes clòtxines (=musclos) han de ser molt bons. El que em fa moooolta peresa és haver de fer netes les clòtxines abans de coure-les. Tanmateix, m'agraden molt i, sempre que les veig bones a la peixateria, en compre. Besades.
Espero que hagueu gaudit força d'aquests musclos "borratxins".
Fins demà
Ens passa com a en Francesc, és un rotllo haver de netejar-los, però com sempre l'esforç val la pena!
gràcies per la recepta!
Ah, per cert, demà que passa???!!! veig que els amics del Cafè van quedant amb tothom (ens hem perdut alguna sortida????)
petons bonics!
Cuina vermella, no se, però avui, divendres, tenim un curs amb la Mireia Carbó al Caprabo.
mmmmmmmm musclos!! bonissimmmmm se'm fa la boca aigua. Els provaré, segur segur!!!
ANNA DE LA VILA
Hola, y buen apetito con estas suculentas recetas.
Te unvito a visitar mi blog y leer algunas de mis historia si es de tu agrado me puedes apoyar en la categoria ficción del concurso.
Un saludos desde tu misma ciudad.
Antonio
Publica un comentari a l'entrada