*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 11 de març del 2009

Amanida de faves

Ingredients:
- 800 gr. de faves petites
- mig enciam
- 50 gr. de pernil
- unes fulles de menta fresca
- mostassa (millor d'estragó)
- oli verge d'oliva
- vinagre
- sal i pebre


Feu una salsa amb l'oli, el vinagre, la mostassa, el pebre i la sal en un bol.
Si les faves no són cuites, feu-les bullir mirant que quedin al dente.

Barregeu en un bol gran les faves, l'enciam tallat petit, el pernil tallat petit, i la menta picada.
Amaniu-ho amb la salsa que hem fet en el moment de servir.

7 comentaris:

Striper ha dit...

Uff catxis ara acabo de esmorçar si arribo a sapuiguer es que aquest plat em torna lero.

Anònim ha dit...

Eii! Quina amanida més fresca! Ara que ve el bon temps pot anar molt bé! Felicitats!

Anònim ha dit...

mmm faves mmm a mi m'agraden amb embutit pero clar... hara que he fet la promesa de que el dia 20 hem fique a dieta tal vegada lo teu vaja millor Un bes

Margarida ha dit...

Ara que vénen les faves i encara són tendretes, és el moment ideal per preparar una amanida tan fresca com aquesta.
A mi fins i tot m'agraden crues, encara que des de que em van dir que eren tòxiques només me les menjo cuites (tot i que quan les desgrano, alguna em poso a la boca sense adonar-me)

Anònim ha dit...

¡Qué recuerdos!
Cuando estuve por allí, trabajando, hacíamos un plato que era un "ravioli" de grasa de cerdo ibérico, cortada finísima, y acompañado de menta.
¡Qué rico!
Lo que era una faena era pelarlas, pues las que se usaban allí eran diminutas. recuerdo que era una tentación no pelar y "jamar"
Un abrazo
Roberto

Maria ha dit...

Que boneta és la menta fresca per acompanyar o adornar qualsevol plat.. i amb aquestes favetes, rodó..

Glòria ha dit...

Bona idea aquesta amanida, ara que és temporada de faves i, encara que donin una mica més de feina, val la pena comprar-les fresques.

Fins aviat

Segueixen aquest bloc