Quin pastís més bo ens va ensenyar en Pep Nogué a l'Espai Consum Bonpreu, deliciós i sa! La recepta original està en la mesura anglosaxona "cup" però en Pep ens va anar donant les equivalències corresponents a cada ingredient.
Ingredients:
- 2 cups o 300 gr. de farina
- 2 cups o 400 gr. de sucre moreno
- 2 tea spoon o cullera de cafè de llevat Royal
- 1/2 tea spoon o cullera de cafè de bicarbonat
- 1 tea spoon o cullera de cafè de canyella
- 1/4 tea spoon o cullera de cafè de gingebre
- 4 ous
- 3/4 cup o 150 gr. d'oli vegetal
- 1 cup o 100 gr. de pastanaga ratllada
- 1 cup o 100 gr. de carbassa ratllada
- 1 cup o 100 gr. de poma ratllada
Barregem en un bol la farina, sucre, llevat, bicarbonat, canyella i gingebre. Reservem.
Batem els ous, sense arribar a muntar-los, afegim l'oli, i la pastanaga, poma i carbassa ratllades. Barregem bé.
Hi afegim la barreja de farina i barregem be.
Encamisem un motlle i hi tirem la barreja. Ho posem al forn a 175ºC durant uns 40 minuts.
En treure del forn el desemmotllem en calent i ho deixem refredar, així l'exterior quedarà cruixen.
El pastís es pot servir així mateix o se li pot fer una capa per cobrir-lo de xocolata o una cobertura amb crema agre, vainilla i sucre com la d'aquest pastís per exemple.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
10 comentaris:
Boníssim, Sara Maria! Aquest Pep és un pou d'idees...! Petons
Sara, jo també el vaig fer, ens ha agradat molt, el feia de pastanaga sola, amb aquesta combinació queda molt bo! ah! la sopa de taronja també la vaig fer, boníssima!!!
i tan que es bo aquest pastis
Ei! Quina pinta! Joer, ha d'estar ben bo, aquest.
Besets!
Hola Sara M., amb el teu permís va cap a pendents perquè ha d'estar boníssim. Una abraçada.
D’un bon taller nomes poden sortir bons plats
Petons
Sara,
també vaig ser-hi, m.b!
bo de rebó.
Hola maca!
Gracias por tus palabras de ánimos en mi blog.
Felicidades con retraso de tu blog.
Como pasa el tiempo...
Me ha encantado tu coca, esa mezcla me encanta.
Mil besos
Hola!
Et va quedar molt bé. Jo també el vaig fer però no em va esponjar com el de'n Pep.
Potser és per la temperatura del forn... A mi hem va quedar esponjós... Segur que estava bo igual!
Publica un comentari a l'entrada