*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 5 de febrer del 2007

Tonyina marinada al moment

Ingredients:
- un got d’oli suau, si és de sèsam molt millor
- un got de salsa de soja
- gingebre fresc ratllat
- tonyina fresca tallada a daus

Es posa a foc lent l’oli amb el gingebre ratllat, quan arrenqui el bull es retira del foc i es deixa reposar. Un cop refredat se li afegeix la salsa de soja i es barreja.
En un recipient es posen els daus de tonyina i s’hi tira la barreja per sobre uns deu minuts abans de servir.
Es pot servir amb porradell picat per sobre.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gracies per tot!! Hem seguit els consells i ens ha agradat moltissim Ràpid i bo. Si trobem l'oli de sèsam encara millorarà

Unknown ha dit...

Gran recepta, ens ha encantat!!

Segueixen aquest bloc