Ingredients:
- un got d’oli suau, si és de sèsam molt millor
- un got de salsa de soja
- gingebre fresc ratllat
- tonyina fresca tallada a daus
Es posa a foc lent l’oli amb el gingebre ratllat, quan arrenqui el bull es retira del foc i es deixa reposar. Un cop refredat se li afegeix la salsa de soja i es barreja.
En un recipient es posen els daus de tonyina i s’hi tira la barreja per sobre uns deu minuts abans de servir.
Es pot servir amb porradell picat per sobre.
- un got d’oli suau, si és de sèsam molt millor
- un got de salsa de soja
- gingebre fresc ratllat
- tonyina fresca tallada a daus
Es posa a foc lent l’oli amb el gingebre ratllat, quan arrenqui el bull es retira del foc i es deixa reposar. Un cop refredat se li afegeix la salsa de soja i es barreja.
En un recipient es posen els daus de tonyina i s’hi tira la barreja per sobre uns deu minuts abans de servir.
Es pot servir amb porradell picat per sobre.
2 comentaris:
Gracies per tot!! Hem seguit els consells i ens ha agradat moltissim Ràpid i bo. Si trobem l'oli de sèsam encara millorarà
Gran recepta, ens ha encantat!!
Publica un comentari a l'entrada