Ingredients:
- un foie d’ànec d’uns 500 gr. (per quatre persones)
- 1l de brou d’au (si és d’ànec, millor)
- ¼ de vinagre de xerès
- ¼ de vi blanc
- 4 pastanagues
- 2 cebes
- 4 figues
- alls
- pebre en gra
- sal gorda
- romaní i llorer
- oli d’oliva
Netejar el foie de venes i impureses, reservar.
Netejar les verdures, tallar-les en juliana i passar-les per l’oli d’oliva en una olla o cassola. Afegir el vinagre de xerès i deixar reduir a la meitat. Afegir el vi blanc, i també deixar reduir. Afegir el brou.
Esperar que bulli i retirar del foc. Posar-hi, a dins l’olla, el foie tallat en escalopes gruixudes, tot deixant-lo refredar en el mateix brou.
Un cop refredat retirar amb compte els talls de foie i colar el brou.
Servir les verdures, les figues tallades a grills i amb el foie al damunt, salpebrat al gust.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
2 comentaris:
en el meu bloc he creat un espai que es diu: dels blocs als fogons .cat
en el qual hi ha el vostre bloc, entre tots aquells escrits en català que m’agrada visitar.
http://cuina.camilros.cat
Hola Sara María.
En Camil m'ha deixat també un missatge al meu blog i així he arrivat fins al teu.
Trovo que tens una enorme recopil.lació ben interessant, si no et sap greu et poso dins dels llistat del meu blog (http://decuina.blogspot.com).
Moltes felicitats i molt bones festes!
Publica un comentari a l'entrada