Recepta de la web de Caprabo.
Ingredients:
- 300 g de llenties
- 1 ceba gran
- 3 naps
- 2 porros
- 3 pastanagues
- 1 fulla de llorer
- farigola
- 1 tros de tronc d'api
- sal i pebre negre en gra
- 2 claus
- 1 tall de pernil serrà tallat a daus petit
Per la vinagreta:
- 1 ceba petita
- cebollí
- 6 cullerades d’oli d’oliva verge
- 2 cullerades de vinagre
- 1 cullerada de mostassa
- sal y pebre mòlt
Deixeu les llenties dues hores en remull. Escorreu-les, renteu-les bé i poseu-les a bullir amb una ceba, dos claus, les herbes aromàtiques i la pastanaga. Removeu-ho sovint.
Quan hagin arrencat el bull, afegiu-hi el nap, l'api, la sal i el pebre en gra. Deixeu-ho bullir durant una bona estona, fins que tots els ingredients hagin deixat anar el seu aroma.
Un cop cuit, escorreu-ho. Talleu dues pastanagues, dos naps, els porros molt fins i bulliu-ho tot al vapor. Prepareu la vinagreta amb l'oli, el vinagre, 1 cullerada de sal, la mostassa, una ceba petita i el cebollí picats.
Per presentar-ho, escampeu el pernil y les verdures al vapor per sobre les llenties i amaniu-ho amb la vinagreta.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada