*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dissabte, 29 de març del 2008

Curs de cuina amb David Lienas


El divendres, uns quants blocaires gastronòmics varem anar un els cursos de cuina que fan a l'Espai Consum de Bonpreu. El curs, gratuït, en els va fer en David Lienas, que va estar genial.
Podeu veure cròniques i fotografies de la Gemma de La Cuina de Casa, la Glòria del Cafè de nit, l'Enric de Samfaina d'Arts, la Txell i el Kike de La Cuina vermella.

3 comentaris:

Striper ha dit...

Aquets curs del Bonpreu em recorda el any que vaig guanya el premi de postres. Mira Aqui;

http://srtiper.iespana.es/menu.html

gina ha dit...

ja saps que el teu blog em te marevellada, per aixó en el meu blog i tens un regal.
felicitats

La cuina vermella ha dit...

Sara Maria! El teu blog és com tu fantàstic i vital. Va ser un plaer compartir l'estoneta de divendres amb tu.
Esperem tornar-te a veure ben aviat, perquè de llegir et llegim molt habitualment.
Una forta abraçada,
Txell i Kike

Segueixen aquest bloc