A l’octubre, quan vaig anar a Nàpols amb la Giordana a casa els seus pares, hem van fer uns quants plats, típicament napolitans. Aquest és d’un d’ells, malgrat que aquí a voltes es coneix com a la genovesa o es fa sense carn, ells reivindiquen aquesta com l’autèntica recepta napolitana.
Ingredients:
- 1 kg. de vedella, per a guisar, de la que es desfila
- 2 kg. de ceba
- uns tomàquets (dos o tres, a gust)
- sal
- pasta fresca o seca, espaguetis
Es posa tot en una cassola, tallat a quarts, i es deixa coure entre tres i cinc hores a foc lent. Al final és corregeix de sal.
Un cop fet el guisat, es separen els talls grossos de carn i es reserven per servir com a segon plat.
La resta s’acaba de desfilar i es serveix a sobre els espaguetis bullits segons les instruccions del paquet.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada