*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 3 de març del 2008

Carbassa amb parmesà

Ingredients:
- 1 patata gran
- 600 gr. de polpa de carbassa
- 1 ceba
- 3 gots de brou de pollastre o verdures
- 8 cullerades de parmesà ratllat
- 100 ml. de nata líquida
- nou moscada
- 2 cullerades d’oli d’oliva verge
- sal i pebre

Pelar i tallar la patata a daus, tallar també la carbassa. Tallar a làmines la ceba. Reservar.

Sofregir la ceba durant cinc minuts, i afegir-hi la carbassa i la patata. Daurar i cobrir amb el brou calent. Deixar coure durant 20 minuts.

Retirar del foc i afegir la meitat del formatge, sal, pebre i nou moscada. Tritura-ho amb la batedora.
Afegir la nata líquida, remenar, rectificar de sal i posar-ho de nou al foc fins que torni a bullir.

Amb la resta del formatge fer cruixents de parmesà. Espolsar el formatge, en forma de triangles, sobre una superfície antiadherent i posar-ho al forn per que es desfaci i quedin daurats.

Segueixen aquest bloc