Ingredients:
- 1 patata gran
- 600 gr. de polpa de carbassa
- 1 ceba
- 3 gots de brou de pollastre o verdures
- 8 cullerades de parmesà ratllat
- 100 ml. de nata líquida
- nou moscada
- 2 cullerades d’oli d’oliva verge
- sal i pebre
Pelar i tallar la patata a daus, tallar també la carbassa. Tallar a làmines la ceba. Reservar.
Sofregir la ceba durant cinc minuts, i afegir-hi la carbassa i la patata. Daurar i cobrir amb el brou calent. Deixar coure durant 20 minuts.
Retirar del foc i afegir la meitat del formatge, sal, pebre i nou moscada. Tritura-ho amb la batedora.
Afegir la nata líquida, remenar, rectificar de sal i posar-ho de nou al foc fins que torni a bullir.
Amb la resta del formatge fer cruixents de parmesà. Espolsar el formatge, en forma de triangles, sobre una superfície antiadherent i posar-ho al forn per que es desfaci i quedin daurats.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada