
- 1 patata gran
- 600 gr. de polpa de carbassa
- 1 ceba
- 3 gots de brou de pollastre o verdures
- 8 cullerades de parmesà ratllat
- 100 ml. de nata líquida
- nou moscada
- 2 cullerades d’oli d’oliva verge
- sal i pebre
Pelar i tallar la patata a daus, tallar també la carbassa. Tallar a làmines la ceba. Reservar.
Sofregir la ceba durant cinc minuts, i afegir-hi la carbassa i la patata. Daurar i cobrir amb el brou calent. Deixar coure durant 20 minuts.
Retirar del foc i afegir la meitat del formatge, sal, pebre i nou moscada. Tritura-ho amb la batedora.
Afegir la nata líquida, remenar, rectificar de sal i posar-ho de nou al foc fins que torni a bullir.
Amb la resta del formatge fer cruixents de parmesà. Espolsar el formatge, en forma de triangles, sobre una superfície antiadherent i posar-ho al forn per que es desfaci i quedin daurats.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada