Ingredients:
-700 de calamars mitjans
- 300 gr. de carxofes trossejades i netes
- 150 gr. de tomàquets pelats i tallats a daus
- 2 ceba grossa tallada ben fina
- 500 gr. de patates a rodanxes fines
- 3 alls
- julivert
- oli d’oliva verge
- aigua
- sal i pebre
Netejar els calamars i tallar-los a trossos.
Sofregir l’all picat i la ceba, i abans de que agafi color, afegir el tomàquet. Donar-li unes voltes i afegir les patates i els calamars salpebrats.
Deixar coure una estona i afegir les carxofes, i una mica d’aigua sense que arribi a cobrir els ingredients. Deixar-ho coure a foc fort durant uns 15 minuts més.
Finalment afegir el julivert, deixar-ho coure encara 5 minuts més, fins que la patata sigui cuita i els calamars tendres. Rectificar de sal i pebre.
-700 de calamars mitjans
- 300 gr. de carxofes trossejades i netes
- 150 gr. de tomàquets pelats i tallats a daus
- 2 ceba grossa tallada ben fina
- 500 gr. de patates a rodanxes fines
- 3 alls
- julivert
- oli d’oliva verge
- aigua
- sal i pebre
Netejar els calamars i tallar-los a trossos.
Sofregir l’all picat i la ceba, i abans de que agafi color, afegir el tomàquet. Donar-li unes voltes i afegir les patates i els calamars salpebrats.
Deixar coure una estona i afegir les carxofes, i una mica d’aigua sense que arribi a cobrir els ingredients. Deixar-ho coure a foc fort durant uns 15 minuts més.
Finalment afegir el julivert, deixar-ho coure encara 5 minuts més, fins que la patata sigui cuita i els calamars tendres. Rectificar de sal i pebre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada