No cal que digui que és una altra de les receptes que vaig aprendre a Nàpols, oi?
Ingredients:
- Col-i-flor
- pasta
- cansalada fumada
- canyella o bitxo picant (al gust)
- formatge d’ovella sec (pecorino romano)
- sal
- oli d'oliva verge
Posem al foc una olla amb aigua i sal, quan arranqui el bull hi afegim la col-i-flor tallada a trossos.
Després de dos o tres minuts, posar-hi la pasta escollida. Deixar-ho el temps que calgui per tal que la pasta quedi al dente.
Mentre, fregir la cansalada fumada, tallada a trossos petits, amb el bitxo, també tallat petit.
Escorrem la pasta i la col-i-flor i les posem a la paella amb la cansalada, li donem unes voltes i llestos.
Es serveix amb el formatge, ratllat, per sobre.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
3 comentaris:
Malgrat que la col i flor no siguigaire del meu agrat d'aquesta manera potser la provi.
A mi tampoc és que m'agradi gaire, però em va agradar molt d'aquesta manera.
doncs a mi m'agraden totes dues coses i la recepta em sembla genial.
prometo fer-la i penjar-la al bloc.
espero em visitis.
t'enllaço d'acord??
salut
Publica un comentari a l'entrada