*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

divendres, 30 de maig del 2008

Amanida de cogombres i tomàquets amb iogurt i menta

Tot visitant la web de Director al paladar, m’he trobat amb aquesta recepta, com que ve l’estiu i és una recepta ben fresca la reprodueixo aquí.

Ingredients:
- un cogombre
- 12 tomàquets cherry
- 80 gr. de formatge feta
Per la salsa d’amanir:
- 1 cullerada de iogurt
- 4 cullerades d’oli d’oliva verge
- el suc d’una llimona
- 1 cullerada de menta fresca
- un polsim de sucre
- sal i pebre


Es netegen el cogombre i els tomàquets; es talla el cogombre a rodanxes ben fines que es tallen per la meitat, i els tomàquets es tallen a quarts.
Tallar el formatge a daus petits.
Posar-ho tot en un bol i reservar.

Barrejar el iogurt amb el suc de la llimona i l’oli d’oliva, fins que quedi una barreja homogènia. Afegir-hi la menta fresca ben picada.

En servir, s’amaneixen els ingredients amb aquesta salsa.

5 comentaris:

Striper ha dit...

Aquest es un bloc que fa obrir la gana.

gina ha dit...

uff que refrescant, m'agrada aquest tipus d'amanida.
per el que fa a la xocolata mb platan ho he de probar tb té una pinta espectacular, aixó si a veure si m'en surto a fer les plaques de xocolata.
felicitats

Francesc ha dit...

Aquesta recepta me l'apunte per a l'estiu. Ha d'estar boníssima. A més, m'encanta el iogurt barrejat amb herbes i altres coses per a les amanides. Striper té raó: el teu bloc obri la gana i les ganes de fruir menjant. Enhorabona.

La cuina vermella ha dit...

Hola nina acolorida i simpàtica! Aquesta amanida és com una mena de variació del Tzatziqui Grec, no?
Aquest proper mes tenim ganes de fer un soparet a la terrassa, ens l'apuntem per servir-la ben fresqueta als nostres convidats!
petons

RUBEN ha dit...

Que bona i refrescant deu ser aquesta amanida, la faré ben aviat, ja t'explicaré!

Segueixen aquest bloc