Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
dimarts, 27 de maig del 2008
Curs de cuina amb en Pep Nogué
El dijous 25, i un cop més gràcies a la Gemma de la Cuina de casa, varem assistir en blog, al curs de cuina d’en Pep Nogué organitzat per l’Espai de Consum de Bonpreu i la Revista Descobrir Cuina.
Podeu llegir les cròniques de la Cuina de casa i del Cafè de nit.
I, com jo, una mica més tard, la de la Cuina Vermella.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
5 comentaris:
De segur que el vas disfrutar moltisim.
Som uns tardons els de la cuina vermella i la de les delícies del rebost.... hem sigut els últims en fer els deures. Però ja ho diuen: val més tard que mai. bona crònica.
Has tardat una mica però ha valgut la pena esperar. Unes fotos molt maques i molt oportunes, m'agrada molt la que en Pep està farcint els canelons i la de la xocolata, Mmmmmmmm, ja me la menjaria ara mateix.
Fins aviat!
Aquest cop, tu i la parella vermella heu sigut els últims, eh? ;)
A mi també m'agraden les fotos amb els primers plans del Pep, amb la xocolata, els canelons i la mousse. T'han quedat molt bé!
Visca la colla de blocaires!!! Quin goig que fem eh??
Publica un comentari a l'entrada