Del curs de cuina amb en Pep Nogué.
Ingredients per la mousse de plàtan i canyella:
- 300 gr. de plàtan
- unes gotetes de suc de llimona
- 1 cullerada de canyella en pols
- 200 ml. de nata
- 2 fulles de gelatina de 2 gr. cadascuna
Ingredients per la xocolata:
- 300 gr. de xocolata de cobertura
Hidrateu la gelatina i reserveu-la.
Peleu i feu puré els plàtan amb el suc de llimona. Escalfeu una petita part del puré al microones i dissoleu-hi la gelatina. Barregeu-ho amb l'altra part del puré i referedeu-ho.
Bateu la nata fins que estigui mig muntada i barregeu-la, amb moviments suaus, amb el puré de plàtan. Reserveu-ho.
Foneu la xocolata i esteneu-la a sobre d'una placa amb paper film. Marqueu els rectàngles a la xocolata, d'uns 6 cm per uns 9 cm, aproximadament. Deixeu-los solidificar en un lloc fresc. Trenqueu els rectàngles marcats i reserveu-los en un lloc fresc.
Intercaleu els rectangles de xocolata amb la mousse de plàtan en un plat.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
3 comentaris:
Segur que es molt bo però crec que les lamines de xocolota tindrien que ser mes primes.
No sé si la foto és d'un plat que hages fet tu, pèro he estat a punt de saltar sobre la pantalla i fotre-li una mossegada. Això deu estar... de pecat mortal i cadena perpètua! Ai, el xocolate, i que en sóc, d'addicte! Salutacions.
Francesc, la foto es meva, la vaig fer al curs del Pep. I si, estava de pecat mortal!
Publica un comentari a l'entrada