La recepta és amb les aletes desossades i sense pell, però a mi m’agrada d’escurar-les i deixar la pell cruixent.
Ingredients:
- 12 aletes de pollastre
- 200 gr. de kikos molts (com si fos pa ratllat)
- salsa de soja
- 1 cullerada sopera de mel
- 4 o 5 fulles de menta
- sal
- oli d’oliva verge
Treure la pell de les aletes i estirar la carn fins aconseguir dos filets per ala. Fregir en una paella amb oli.
Un cop fregides arrebossar-les amb la farina dels kikos molts i posar en una safata per servir.
Posar en un pot al foc, la mel i la salsa de soja (millor coreana doncs és menys salada), les proporcions al gust. Quan bulli apartar del foc i remenar una mica per que lligui.
Tirar la salsa per sobre les aletes i servir.
També es pot fer amb fines tires del pit de pollastre.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
10 comentaris:
M'encanten les aletes de pollastre i aquestes han de ser boníssimes. Em recorda les aletes que he pogut menjar en alguns restaurants xinesos. Salutacions. ;D
Te nen que esta per llepar-se el dits..
Perfectes aquestes aletes, i els cruixent dels quicos.. ummm! petons refrescants.
M'acusaràs de plagi si les copio????
Oh, quina recepte més interessant!
Massitet
Olleta de verdures, coneixent-vos, segur que la milloreu!
Eiiiiiiiiiiii!
Gràcies pel compliment, que saps que és exagerat... A més, Ja saps que aquí la reina de les receptes originals eres tu!!!
Vaig a comprar aletes de pollastre...
Massitet
Jo també els copio, que bones han d'estar!!!!
Un petó
Xaro
Tinc unes aletes de pollastre al congelador que ja tenen destí! Gràcies per una recepta tan bona!!!
Tinc unes aletes de pollastre al congelador que ja tenen destí! Gràcies per una recepta tan bona!!!
Boníssima!
jo l'altre dia vaig per les potes de pollastre amb una masseradaes amb mostassa i mel i la veritat és que la barreja quedava de lo més bona.
Ara provaré la teva combinatoria
Petons
Fuet-i-Mate
Publica un comentari a l'entrada