
- 1kg. de patates
- 1 pastanaga
- 1 ou
- 250 gr. de farina
Fer bullir les patates i la pastanaga pelades i tallades a trossos en aigua i sal durant uns 10-12 minuts.
Colar-les i passar-les pel passapurés.
Deixar refredar en un bol.
Posar-hi l’ou i amassar la pasta tot afegint, de mica en mica, la farina.
S’ha d’obtenir una massa consistent però que es pugui amassar bé.
Espolsa amb farina una superfície neta, fer, amb la massa, rotllos allargats.
Tallar petites porcions i fer marques, com estries, en cadascú amb una forquilla.
Deixar reposar.
Coure’ls en abundant aigua durant uns cinc minuts. Quan flotin en l’aigua estan al punt.
Colar-los i reservar-los per afegir la salsa que es vulgui.
5 comentaris:
Però que rebons que són els nyoquis. Gràcies per la recepta, els farem aviat.
petons.
Aquesta és una recepta que sempre que l'he llegida m'ha fet ganes de fer-la. A veure si m'anime. Salutacions.
UHHH aixo ho fare!!!
Quina bona pinta, ostres! Acabo de descobrir el blog i ja em venen ganes de cuinar.
Gràcies!
Benvingut Spock!
Publica un comentari a l'entrada