Una altre de les receptes del curs de cuina amb en Pep Nogué gràcies a Bonpreu, podeu veure'n la crònica a Cuinar és generós, i la resta de fotos en aquest post.
Ingredients:
- 2 filets de porc
- 500 gr. de mantega a punt de pomada
- all i julivert picats
- mostassa antiga
- tàperes
- curry, pebre vermell dolç, comí, sal
De primer ens aconsella, si tenim batedora elèctrica, emulsionar la mantega, si sols tenim minipimer haurem de tenir més paciència.
Posar en un bol la mantega a punt de pomada i anar-hi afegint tots els ingredients, all, julivert, tàperes, espècies, mostassa, tot menys el filet de porc. Barrejar-ho bé.
Envolicar-ho amb paper d'alumini tot donar-li forma de cilindre i posar-ho a la nevera.
Hem descobert un nou paper de doble capa, marca Bonpreu, per un costat és paper d'alumini i per l'altre paper film. Genial per congelar els aliments sense que l'alumini toqui el producte.
Tallar a rodanxes els filets i salpebrar-los. Els daurem en una paella amb molt poc oli i els anem posant en una safata per anar al forn.
Treiem la mantega de la nevera i anem fent talls de mig centímetre. Els anem posant a sobre els filets de porc. Posem la safata al forn per tal que la mantega es fongui i doni sabor al filet de porc. Servir calent.
Notes:
S'hi pot afegir algun rovell d'ou a la mantega.
Es pot fer una mantega dolça amb el mateix procediment, amb prunes, panses, orelles, vainilla, sucre i nous.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
5 comentaris:
Sara Maria, gràcies per compartir aquestes receptes tan bones que us ensenyen a totes aquestes classes que assistiu! Això és genial!
Per sucar-hi pa!!!!
de règim, oi, aquest plat? que bo, amb la gana que tinc!
xulíssim això de congelar la mantega i posar-la després damunt els talls, pintassa de sucar-hi pa i tant (molt pa!!!)
Un petó
Aquesta recepta és molt curiosa per això de la mantega. M'ha fet molta curiositat això del paper d'alumini i film que expliques. Ha de ser molt pràctic. Salutacions
Publica un comentari a l'entrada