
Ingredients:
- 2 filets de porc
- 500 gr. de mantega a punt de pomada
- all i julivert picats
- mostassa antiga
- tàperes
- curry, pebre vermell dolç, comí, sal
De primer ens aconsella, si tenim batedora elèctrica, emulsionar la mantega, si sols tenim minipimer haurem de tenir més paciència.
Posar en un bol la mantega a punt de pomada i anar-hi afegint tots els ingredients, all, julivert, tàperes, espècies, mostassa, tot menys el filet de porc. Barrejar-ho bé.
Envolicar-ho amb paper d'alumini tot donar-li forma de cilindre i posar-ho a la nevera.
Hem descobert un nou paper de doble capa, marca Bonpreu, per un costat és paper d'alumini i per l'altre paper film. Genial per congelar els aliments sense que l'alumini toqui el producte.
Tallar a rodanxes els filets i salpebrar-los. Els daurem en una paella amb molt poc oli i els anem posant en una safata per anar al forn.
Treiem la mantega de la nevera i anem fent talls de mig centímetre. Els anem posant a sobre els filets de porc. Posem la safata al forn per tal que la mantega es fongui i doni sabor al filet de porc. Servir calent.
Notes:
S'hi pot afegir algun rovell d'ou a la mantega.
Es pot fer una mantega dolça amb el mateix procediment, amb prunes, panses, orelles, vainilla, sucre i nous.
5 comentaris:
Sara Maria, gràcies per compartir aquestes receptes tan bones que us ensenyen a totes aquestes classes que assistiu! Això és genial!
Per sucar-hi pa!!!!
de règim, oi, aquest plat? que bo, amb la gana que tinc!
xulíssim això de congelar la mantega i posar-la després damunt els talls, pintassa de sucar-hi pa i tant (molt pa!!!)
Un petó
Aquesta recepta és molt curiosa per això de la mantega. M'ha fet molta curiositat això del paper d'alumini i film que expliques. Ha de ser molt pràctic. Salutacions
Publica un comentari a l'entrada