Ingredients:
- 800 gr. de pastanaga
- 400 gr. de coco ratllat
- 200 gr. de sucre
- galetes Maria Fontandeda (allargades)
- xocolata negra per ratllat
- moscatell (pot ser llet si el voleu sense alcohol
Bullir la pastanaga tallada a trossos petits.
Mentres col·locarem en una safata, protegida amb paper d'alumini, una primera capa de galetes sucdes lleugerament amb moscatell o llet.
Un cop la pastanaga està tova, la triturem i li afegim el coco, el sucre i una mica d'aigua calenta, tot barrejant fins a deixar una pasta eixuta i sense grumolls.
Col·loquem una capa de la barreja de pastanaga sobre la capa de galetes. Afegim una altra capa de galetes sucades, i a sobre una altra de pasta de pastanaga.
A sobre aquesta última capa de pastanaga, ratllarem la pastanaga i exposalrem les virutes sobre el pastís.
Deixem el pastís un parell d'hores a la nevera per què es refredi i compacti.
Si es vol fer més gruixut es poden afegir més capes de galetes i pasta de pastanaga.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
11 comentaris:
Aixo te que estar bonissimmmm, quina gana.
Sempre havia vist els pastissos de pastanaga cuits, com pa de pessics. Aquest és ben curios. I la combinació pastanaga-coco-xocolata, bona.
Com diu la Maria, aquest pastís de pastanaga és ben original... em sembla que el provaré de fer amb les meves nebodes, que com que no es fa al forn és ideal per elles ;)
ME ha gsutado mucho esta receta, la verdad es que probé hace tiempo un pastel de zanahoria y me gustó mucho el sabor (yo que soy poco de dulce empalagoso). La haré de aquí a poquito porque en casa tengo zanahorias y coco rallado!
Gracias ;-)
Doncs si, és sorprenent. El va fer l'altre dia la meva germana (el de la foto), i sorprèn el gust a la boca. Genial per fer amb nens, tens raó Gemma.
Molt original, si senyora!! Me l'apunto per provar-lo!!
M'encantaaaa!!
Oé! Oé! Oé! Oé! Oé!
Els pastissos de pastanaga són una assignatura pendent per a mi!. Al final, ho hauré de provar, després de veure'n uns quants!.
Fins aviat
m'apunto a la idea de fer-lo amb nens, que jo les postres sempre les faig amb companyia i aquest sembla prou assequible per a mi.
Publica un comentari a l'entrada