Una recepta del Jamie Oliver
Ingredients:
- 1 – 1,5 kg. de pollastre
- sal marina i pebre negre
- 115 gr. de mantega
- oli d’oliva verge
- ½ branca de canyella
- 1 bon grapat de fulles de sàlvia fresca
l- a pell de dues llimones
- 10 alls sense pell
- 565 ml. de llet
Escalfar el forn a 190ºC.
En una olla que pugui anar al forn, fregir el pollastre amb la mantega un rajolí d’oli d’oliva, fins que estigui daurat.
Retirar el pollastre i reservar.
Remenar i desenganxar la mantega i d’oli de l’olla.
Torneu a posar el pollastre a l’olla amb la resta d’ingredients, i cuinar-ho al forn durant 1 hores i mitja. Anar-ho vigilant i banyant amb el propi suc de tant en quant.
La salsa quedarà tallada per l’efecte de la llimona i la llet, donant-li una consistència curiosa.
Es pot servir acompanyat d’espinacs o altres verdures.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
5 comentaris:
Ha de quedar molt tou aquest pollaste coent-se amb la llet. Fa molts anys havia cuinat el llom a la llet però ja ni em recordo de com es feia. Suposo que semblant però no em sona la llimona.
Es una recepta ben curiosa.
Petons..
Sara,
Curiós aquest pollastre, però em quedo amb la teva recepta anterior, el pollastre a la catalana rostidet....
Una abraçada
Aixo te que esta molt bo!!! Per cert aquest format de comentar no va gaire bé a vegades no em surt el Nick.
sara, bona recepta per canviar el típic pollastre al forn. jo també hi havia fet el llom, amb llet, però el pollastre no ho havia sentit mai.
una abraçada.
Que rebona aquesta recepta. M'agrada moltíssim. petonarros.
Publica un comentari a l'entrada