
Ingredients:
- 1 – 1,5 kg. de pollastre
- sal marina i pebre negre
- 115 gr. de mantega
- oli d’oliva verge
- ½ branca de canyella
- 1 bon grapat de fulles de sàlvia fresca
l- a pell de dues llimones
- 10 alls sense pell
- 565 ml. de llet
Escalfar el forn a 190ºC.
En una olla que pugui anar al forn, fregir el pollastre amb la mantega un rajolí d’oli d’oliva, fins que estigui daurat.
Retirar el pollastre i reservar.
Remenar i desenganxar la mantega i d’oli de l’olla.
Torneu a posar el pollastre a l’olla amb la resta d’ingredients, i cuinar-ho al forn durant 1 hores i mitja. Anar-ho vigilant i banyant amb el propi suc de tant en quant.
La salsa quedarà tallada per l’efecte de la llimona i la llet, donant-li una consistència curiosa.
Es pot servir acompanyat d’espinacs o altres verdures.
5 comentaris:
Ha de quedar molt tou aquest pollaste coent-se amb la llet. Fa molts anys havia cuinat el llom a la llet però ja ni em recordo de com es feia. Suposo que semblant però no em sona la llimona.
Es una recepta ben curiosa.
Petons..
Sara,
Curiós aquest pollastre, però em quedo amb la teva recepta anterior, el pollastre a la catalana rostidet....
Una abraçada
Aixo te que esta molt bo!!! Per cert aquest format de comentar no va gaire bé a vegades no em surt el Nick.
sara, bona recepta per canviar el típic pollastre al forn. jo també hi havia fet el llom, amb llet, però el pollastre no ho havia sentit mai.
una abraçada.
Que rebona aquesta recepta. M'agrada moltíssim. petonarros.
Publica un comentari a l'entrada