També del curs de cuina amb en Pep Nogué gràcies a Bonpreu i a Descobrir Cuina.
Ingredients:
- 400 gr. de xocolata d'entre el 55 i el 70% cacau
- 100 gr. de mantega
- 150 gr. de blat de moro fregit i salat
- 50 ml. d'oli d'oliva verge extra
Deixeu atemperar la mantega fins que tingui una textura de pomada.
Mentrestant, al bany maria o al microones, desfeu la xocolata amb l'oli d'oliva.
Piqueu el blat de moro amb una picadora o morter, just per trencar el gra.
Un cop tingueu la xocolata fossa, barregeu-los bé i deixeu-los baixar a una temperatura de 35ºC, per tal de poder-hi afegir la mantega sens que es separi, no deixeu de remenar. Finalment afegiu el blat de moro barrejeu-ho bé.
Estireu-ho al fons d'una safata, cobert per un plàstic film. Guardeu-ho a la nevera fins que qualli i s'endureixi. Desenmotlleu-lo i talleu-lo, si voleu.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
5 comentaris:
Quina recepta tan original i saborosa!!! Ets una artista. Salutacions
Ohhhh facil i crec pot ser tota una delicia de sabor i sensacions al paladar.
Sara MAria, ja l'he fet!!!! Si demà tinc una estona penjaré la recepta, je je je... Jo l'he fet amb forma de torró, com explica en Jordi a la revista, però així en pocions individuals encara ha de ser més fàcil de fer ;)
Deu estar de moda aquest torró perquè avui a un programa de tele també l'han fet.
També per tu i els teus un bon Nadal !!
Oooh, m'encanta i amb kikos!!! ummm deliciós.
Publica un comentari a l'entrada