*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 22 de desembre del 2008

Torró cruixent de blat de moro

També del curs de cuina amb en Pep Nogué gràcies a Bonpreu i a Descobrir Cuina.

Ingredients:
- 400 gr. de xocolata d'entre el 55 i el 70% cacau
- 100 gr. de mantega
- 150 gr. de blat de moro fregit i salat
- 50 ml. d'oli d'oliva verge extra


Deixeu atemperar la mantega fins que tingui una textura de pomada.
Mentrestant, al bany maria o al microones, desfeu la xocolata amb l'oli d'oliva.
Piqueu el blat de moro amb una picadora o morter, just per trencar el gra.

Un cop tingueu la xocolata fossa, barregeu-los bé i deixeu-los baixar a una temperatura de 35ºC, per tal de poder-hi afegir la mantega sens que es separi, no deixeu de remenar. Finalment afegiu el blat de moro barrejeu-ho bé.

Estireu-ho al fons d'una safata, cobert per un plàstic film. Guardeu-ho a la nevera fins que qualli i s'endureixi. Desenmotlleu-lo i talleu-lo, si voleu.

5 comentaris:

Francesc ha dit...

Quina recepta tan original i saborosa!!! Ets una artista. Salutacions

Striper ha dit...

Ohhhh facil i crec pot ser tota una delicia de sabor i sensacions al paladar.

Gemma ha dit...

Sara MAria, ja l'he fet!!!! Si demà tinc una estona penjaré la recepta, je je je... Jo l'he fet amb forma de torró, com explica en Jordi a la revista, però així en pocions individuals encara ha de ser més fàcil de fer ;)

Maria ha dit...

Deu estar de moda aquest torró perquè avui a un programa de tele també l'han fet.
També per tu i els teus un bon Nadal !!

La cuina vermella ha dit...

Oooh, m'encanta i amb kikos!!! ummm deliciós.

Segueixen aquest bloc