A Brussel•les em van regalar un llibre de cuina, Une petite faim. 280 mets salés & sucrés. M’han atret especialment els purés. Aniré posant les receptes, malgrat no els vagi fent amb la mateixa rapidesa que els poso.
Ingredients:
- 1 kg. de pastanagues
- 2 taronges
- 50 gr. de mantega
- flor de sal, pebre blanc
Pelar les pastanagues i coure-les al vapor durant uns 20 minuts.
Mentre, rentar una taronja i ratllar la pell, i reservar-la.
Exprimir les dues taronges i reservar-ne el suc.
Quan les pastanagues estiguin cuites, passar-les pel passa-purés. Si deixen anar molt de suc retirar-ne una mica.
Afegir-hi la mantega, el suc i la pell de la taronja ratllada. Salpebrar. Remenar i servir calent.
Es pot guarnir amb llavors de sèsam torrat i fulles de coliandre.
Es bo per acompanyar aus.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
6 comentaris:
El pure de pastanaga m'agrada molt i amb un toc com el que proposes encara deu estar millor. Bon dia.
El trobo molt original amb el suc de taronja, segur que el faré
Estimada, quins regals més txulos que et fan!!! ;-))) Que t'anava a dir, jo farciria un pastís amb aquest puré.
Molts petons.
T'havia fet un comentari però es veu que no ho vaig fer bé. Em sembla un puré molt original, com ja ha dit la Xaro. Serà qüestió de provar-lo. Salutacions
Fa bona pinta!!!!! L'haurem de tastar!Ptns
Ja l'he fet, i hi vaig afegir una mica de curry... Genial!!
Publica un comentari a l'entrada