Un altre dels purés del llibre Une petite faim. 280 mets salés & sucrés.
Ingredients:
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot groc
- 1 pebrot verd
- 3 cullerades grans de vinagre balsàmic de mòdena
- 1 cullerada gran d’oli d’oliva verge
- flor de sal
- pebre blanc
Netejar els pebrots de llavors i tires blanques. Posar-los al forn sobre una safata fins que la pell sigui negre i salti sola (escalivar-los). Fer-los refredar dins embolicats amb paper d’alumini per tal de recollir el suc que deixin anar.
Recuperar el suc que han deixat anar a la safata fent-hi escalfar el vinagre i reservar.
Quan els pebrots estiguin freds pelar-los bé. Triturar amb el túrmix juntament amb l’oli, el suc que hagin deixat anar i el vinagre de la safata. Salpebrar.
Servir a temperatura ambient o fred. Es bo acompanyant formatge de cabra.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
10 comentaris:
A mi m'agraden els encortits aixi que aixo seguramenr també.
Qué original, Sara Maria! Me encantan los pimientos, seguro que queda buenísima.
Un puré boníssim per menjar-lo a tota hora, quina delícia!
Genial i refrescant puré. El provarem ara que s'acosta la calda estienca.
Una abraçada
Segur que ha de ser boníssim!!! Enhorabona
I si es fan els colors per separat i es posen així al plat?
Pot quedar a sobre ben maco, perque bo ja es veu que quedarà bo!
starbase
Doncs si Starbase, seria una bona decoració... Però crec que el convinat de gustos junts també ha de ser força interessant (el groc és més dolç).
Un puré molt bo i refrescant!
Ideal per als dies de caloreta.
Aquest puré a d'estar de c...ons!!! Amb el formatge de cabra súper bo!
També l'he fet i és genial el gust final de la combinació de gustos dels diferents pebrots.
Publica un comentari a l'entrada