*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 22 d’abril de 2009

Puré de bròquil al formatge blau

Un altre dels purés del llibre Une petite faim. 280 mets salés & sucrés.

Ingredients:
- 500 gr. de bròquil
- 50 gr. de formatge blau (la recepta deia d’Auvergne)
- 40 gr. de mantega
- 1 cullera gran de crema de llet
- nou moscada
- sal i pebre

Netejar i partir en trossos petits el bròquil.
Fondre la mantega en una cassola, afegir-hi el bròquil, sal i pebre.
Afegir una mica d’aigua, tapar i deixar coure durant deu minuts.

Batre el formatge blau amb la crema de llet.

Quan el bròquil estigui cuit, triturar-lo finament i afegir la crema de llet amb el formatge blau. Afegir-hi nou moscada al gust.

Servir calent.

11 comentaris:

Striper ha dit...

Broquil uh,ah.. Bé potser amb formatge blau...

Dolça ha dit...

Sara Maria, a mi m'agrada molt, tant el broquil com la col-i-flor, i així amb el formatge blau li dones més importància i ja serveix de plat únic.
PTNTS
Dolça

Marta ha dit...

...mmmm...a mí tamé m'encanta! I si és amb formatget...que bo, no?
Ptnts

Martí ha dit...

Pot ser serà el sopar d'un dia d'aquests aquesta recepta.

Bona idea per sortir del tòpic broquil bullit o al vapor ;)

Una abraçada

josep ha dit...

Quin be de Déu aquest bròqul de la foto, i amb el formatge blau ha de ser deliciós.
Una abraçada

Francesc ha dit...

No sabia que això es deia bròquil. Em pensava que era una altra cosa:

http://www.xtec.cat/~iocon/projecte/realitat/broccoli.jpg

A això teu de la foto el meu verdurer li diu "romanesca". Ara, si tu dius que en català correcte es diu "bròquil", que no se'n parle més. :D

Boston1955 ha dit...

Sara. Aixo ha d'estar bonissimmmmm. A mes magrada molt el broquil.
Petonets.

Boston1955 ha dit...

m'agrada, carai avui no pita aquest teclat.

Anna ha dit...

Què bonica la fotografia! Sembla mentida que un bròquil pugui arribar a ser tan poètic. Tot i que el perfum que deixa no és gaire agradable, a mi m'encanta de qualsevol manera.
Felicitats a la cuinera!

Anna ha dit...

M'encanten les cremes, i de totes elles em quedo amb aquesta!

Punt Petit ha dit...

Que bo !!!
I pels que no podeu pendre llet de vaca, probeu amb llet de soja , queda boníssim també !!!

Segueixen aquest bloc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...