Recepta per al microones amb l’estri de Lékué per coure al vapor.
Ingredients:
- un llom de salmó
- anet fresc
- una taronja
- sal grossa de guerandain
Picar ben fi l’anet fresc. Tallar la taronja a llunes primes.
Posar el llom de salmó a dins estoig de vapor Lékué, posar-hi una mica de sal grosa per sobre. Espolsar-lo amb l’anet picat i repartir la taronja per sobre i els costats.
Tancar l’estoig posar-lo al microones durant 2-3 minuts segons us agradi el salmó més o menys cuit.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
17 comentaris:
COI , recoi , senzill i crec que molt bo!!! Bon dia.
Aquesta la provaré segur! Perquè és de les receptes que més ens agraden... peixet a la papillota i acompanyat amb un cítric! Rodó!!
Ummmmm, m'agrada molt el salmo, no el he probat mai amb taronja en canvi el llenguado si. Ha d'esta bonissim
Petonets
Sara Maria; les teves receptes em fan venir una gana!! es que ha més fas coses que fa temps que no menjo i em recordes la sort que tenim de tenir una dieta tant variada.
Aquest també me l'imprimeixo per si de cas!! ;))
Que increïble i que extramadament senzill!
Tot just ara acabo d'acabar les classes i avui precisament he fet els meus primers filets de salmó.
M'apunto la recepta ;)
Una abraçada
nyam, nyam... senzill, sà i "dins del règim"... què més es pot demanar! A més a més, una amiga em va regalar el papillote lekue de silicona i és una meravella. Gràcies!
Aquest cau segur, segurament demà doncs tinc de tot!!!!!!!!
Per a mi, aquesta recepta ho té tot, bona, senzilla de fer i ràpida. Ideal per als sopars de cada dia, per fugir una mica de la planxa.
Quina receta més bona, i lleugera, per fi algu pensa en una desgraciadeta com jo que esta a dieta permanent!
Gràcies, gràcies,gràcies.
Maia
Quan el vaig veure, vaig treure el salmó del congelador....i aquesta recepta amb taronja...fa molt bona pinta!!!
Ptnts
Aquesta l´provaré segur, m´agrada molt
petons
Soc seguidopra del teu blog y m´encanta
Sara Maria; Quànt he començat a mirar la recepta per llegir-la... ja estaba,¡¡ quin encant de senzillesa... Per tenir-le al recetari¡. Josepb -menja de bacallà-
Mai comente res pero pase sempre per anar agafant idees, jo no soc de peix pero el salmo moltissim tal vegada li dic a ma mare si hem deixa probar. Un bes
El salmó és un peix que m'agrada moltíssim i amb aquests ingredients i una preparació tan senzilla, segur que cau. També tinc la "Lekué" aquesta. Besades
Jo també el faig moltes vegades d'aquesta manera o amb llimona i la veritat és que queda deliciós.
Petonets
Aquesta recepte la tastaré segur. M'encanta el salmó, m'encanten les taronjes, i tinc la Lekué
Decididament, m'haig de comprar aquest estoig!
Publica un comentari a l'entrada