Un altre dels purés del llibre Une petite faim. 280 mets salés & sucrés. La fotografia es del llibre.
Ingredients:
- 1 kgr. de patates
- 60 gr. de mantega
- 25 cl. de llet sencera
- envinagrats (cebes, cogombres...)
- tàperes en vinagre
- una cullerada gran de mostassa a l’antiga
- sal i pebre
- cebollí (ciboulette)
Netejar les patates i, sense pelar-les, posar en una cassola en aigua freda. Dur a ebullició durant uns 30 minuts.
Tallar les tàperes i els envinagrats a talls petits. Reservar.
Netejar i picar el cebollí. Reservar.
Pelar les patates i passar pel passa-purés, incorporar la llet tèbia i la mantega a trossos petits. Salpebrar. Barrejar. Afegir la mostassa, i les tàperes, envinagrats i cebollí. Barrejar i servir.
Per acompanyar peixos, especialment els fumats.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
4 comentaris:
Jolines ara em fotaria un plat d'aixo..Bon dia.
quin puré més original! suposo que es deu menjar fred. el provaré perquè ja saps que m'agrada molt combinar envinagrats amb pasta o amb altres ingredients...
Que bo,
Passset per el meu blog tinc cal com per tu
Ei, és ideal aquest puré, a més ha de tenir un gust boníssim entre la mostassa i els envinagrats, ideal per un àpat de quan tornes a la platja.
Publica un comentari a l'entrada