Ho sé, tinc molts deures pendents, en concret dos cursos amb la Mireia Carbó amb Caprabo, a quin més bo... És genial aquesta dona!!
Però no començaré pel més vell si no pel que varem fer la setmana passada.
Ingredients:
- 2 o 3 llimones grosses i tendres (150 ml de suc aproximadament)
- 2 ous
- 150 gr. de sucre
- 100 gr. de mantega
Batre els ous i reservar-los.
En una cassola al bany maria, desfeu la mantega i el sucre. Afegir-hi el suc de llimona i les ratlladura de les pells. Remenar fins que el sucre sigui ben fos (si poseu el dit al fons i no noteu els grans de sucre, vol dir que s'ha fos del tot).
Sense deixar de remenar, afegir-hi els ous i deixar-ho coure uns 15 minuts més sense deixar de remenar.
Colar-ho i deixar refredar.
Es pot servir a temperatura ambient o fred. També és un bon ingredients per a diferents postres com veurem.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
5 comentaris:
Per llepar-e els dits..
quina sort poder anar als cursos! Gràcies per compartir la recepta.
kmmmm el pense fer homeee que si el pense fer mmmmm
M'encanta la crema de llimona! i sempre va be tenir-ne un pot per improvisar un berenar o unes postres. mmmm que bona sobre un muffin encara tebi...grgrgrgr
Aquest curs de la Mireia va donar per molt...després i vaig pensar a l'hivern tampoc podré venir a les classes, són en dijous, i jo, treballo! (rabies....)
Ptnts
Publica un comentari a l'entrada